Krka

Visoka zmaga SDA pred prihajajočim derbijem kroga

V dvorani Marof je ekipa starejših dečkov B v polfinalni skupini B gostila ekipo RK Drava Ptuj in po odlično odigrani tekmi na račun vpisala 5 zmago. V zaostalem kolu 7. kroga so varovanci trenerja Iztoka Adamčiča suvereno premagali gostujočo ekipo s Ptuja, srečanje so dobili z rezultatom 41:23 ( 22:8).

Krkaši so imeli tokrat lahko nalogo, saj so od samega začetka tekme diktirali tempo, ki ga gostje nikakor niso dohajali, na polčas pa odšli z visoko in neulovljivo prednostjo osemnajstih zadetkov. Kljub temu, da so si Novomeščani zmago zagotovili že v prvem delu tekme, do konca niso popuščali in še naprej rešetali nasprotnikovo mrežo. Ptujčani so po tekmi morali priznati premoč krkašev, ki so po današnjem krogu z 11-imi točkami na odličnem 3. mestu, za drugo uvrščenimi Korošci, ki jih bo ekipa SDA gostila prihodnji konec tedna, zaostajajo le za točko.

Za Krko so igrali: Rauh, Berk 2, Muhič R.7, Rogelj, Zajc 3, Kokalj 2, Kerlec, Emeršič 12, Muhič L.9, Gros, Vidmar 3, Tisovec, Jereb, Udovč 3.

Other Articles

Nekategorizirano
Kadetska ekipa
Kadeti do zanesljive zmage