Krka

Vodilna Krka nadigrala tekmeca iz Štajerce

Kadetska ekipa je opoldne v domači dvorani odigrala zaostalo tekmo 3. kroga v 2. državni kadetski ligi. Krkaši so gostili ekipo RK Branik Maribor in jo premagali s 45:20 (20:8).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potem ko so sinoči kadeti gostovali v Šoštanju in srečanje zaradi lastnih napak nesrečno izgubili, so danes po manj kot 24 urah počitka, v dvorani Marof odigrali še eno tekmo. Novomeščani so za razliko od včerajšnjega srečanja, tokrat prikazali drugačen obraz in Štajerce povsem nadigrali. Kljub utrujenosti so od uvodnih minut ostro diktirali tempo, čemur pa gostje niso mogli slediti. Krkaši so si dve točki tako zagotovili že v prvem delu igre, ko so ob polčasu vodili s + 12, do konca tekme pa odigrali po svojhih najboljših močeh in se na koncu veselili novega para točk. Ekipa kadetov ima po sedmih tekmah v skupini prav toliko zmag, še vedno pa so z naskokom vodilna ekipa v omenjenem delu tekmovanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Kastelec 3, Kanc 5, Janežič 9, Ščuka 1, Butala 7, Cesar 2, Derganc 2, Kaplan 11, Progar 4, Kastelic 1, Bartolj.

Kadeti bodo odigrali še zaostalo tekmo z ekipo RK Drava Ptuj, nato bodo sledile še tekme, ki bodo odločale o končni razvrstitvi v državnem prvenstvu.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa