Krka

Z novo rokometno sezono 2018/19 ta konec tedna začenjajo tudi mlajše selekcije

Prvo tekmo v sezoni bodo v nedeljo, 16. septembra, začeli kadeti pod vodstvom trenerja Roberta Cvikla. V letošnji sezoni bo imel Cvikl na voljo 17 rokometašev letnika 2002 in 2003.

Kot je med drugim povedal trener Cvikl, se rokometaši, ki bodo nastopili v skupini CENTER II, na začetek prvenstva pripravljajo že dober mesec dni. “V samem trenažnem procesu sem letos naredil nekaj sprememb. Kako bo to vplivalo na same igralce, pa bomo videli skozi celotno sezono. Nam je vedno osnovni cilj napredovati iz skupine Center II v polfinalne boje, kjer pa je letos nekaj sprememb v samem tekmovalnem načinu. Bistveno pa je delo, motivacija, odgovornost, srce in še enkrat delo samih igralcev na treningu in tekmi. Premoremo veliko talenta, vendar pa sam talent brez dela in želje po osebnem napredku ne predstavlja veliko. Priznam, kar nekaj fantov je v ekipi, ki se še lovijo. Skupni cilj vseh nas v ekipi je, da prvenstveno rešimo te osebnostne karakterje in to povežemo še v homogenost, šele potem bomo lahko začeli razmišljati o nekaj več – torej,  korak za korakom, iz tekme v tekmo“, je o načrtih pred uvodno tekmo državnega prvenstva povedal Robert Cvikl.

V skupini CENTER II bodo poleg MRK KRKA nastopile še ekipe RK Grča Kočevje, RK Trimo Trebnje, RK Grosuplje, ekipa RD Riko Ribnica in RK Metlika, ki bo prvi nasprotnik Krkašev na uvodni nedeljski tekmi v dvorani Marof.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki