Krka

Z odlično igro v drugem delu do prvih četrtfinalnih točk

Dopoldne se je v dvorani Marof odvijala tekma 5. kroga v četrtfinalni skupini D, kjer je ekipa starejših dečkov A gostila RK Sevnica in vknjižila prvi točki v skupini. Izbranci trenerja Dejana Vujića so goste premagali s 32:22 (8:10).

Krkaši so tekmo začeli dobro in po izenačenem uvodu ob koncu prvega polčasa naredili nekaj napak, Sevničani pa so do glavnega odmora izkoristili ponujeno in prešli v vodstvo, ekipi sta na odmor odšli pri rezultatu 8:10. Drugi del srečanja je ponudil izjemno razburljivo nadaljevanje, kjer so krkaši z borbenostjo in kolektivno igro v končnici izničili zaostanek in odgovorno odigrali vse do zadnjega sodniškega žvižga, ter se na koncu veselili prve zmage v skupini. Tekma se je končala po željah Krke, bilo je 32:22.

MRK KRKA – RK SEVNICA 23:22 (8:10)

MRK KRKA: Burgar (4 obrambe), Predalič, Kastelic 1, Blažič 2, Štangelj 1, Ščuka, Kirm, Pust 10, Strašek 3 (1), Dular 5, Sekula 1,
RK SEVNICA: Šturbej (6 obramb), Kovačič 1, Rugelj 2, Teraž 3 (2), Stanič, Kranjc 2, Simončič 2, Grilc 6, Božič, Keber, Hreščak, Turšič Glušič, Tržan, Robida 6,

Sedemmetrovke: MRK KRKA 1 (1), RK SEVNICA 2 (2)
Izključitve: MRK KRKA 4 minut, RK SEVNICA 6 minut

Ekipa starejših dečkov A bo v začetku prihodnjega meseca odigrala še zadnjo tekmo v četrtfinalni skupini D, takrat bodo gostovali pri vodilni ekipi iz Celja.

 

Other Articles

Članska ekipaEHF Pokal
Kadetska ekipa