Krka

Slabša predstava kadetov in delitev točk v Marofu

Tretjeuvrščena ekipa Krke je pred domačim občinstvom odigrala tekmo 14. kroga v 1. državni kadetski ligi. Novomeščani so gostili ekipo Rokometnega kluba Krško, ki trenutno zaseda predzadnje mesto na lestvici, tekma pa se je končala brez zmagovalca, bilo je 23:23 (10:12)

Krkaši, ki so veljali za nespornega favorita, tekme niso odigrali tako, kot so se dogovorili. V obrambi niso delovali čvrsto, v napadu pa naredili preveč napak. Krčani so znali kaznovati napake Novomeščanov, ki so ob polčasu zaostajali za dva gola (10:12), v nadaljevanju tekme pa so gostje vsili svoj ritem igre in z dvema, tremi zadetki ohranjali  vodstvo vse do 57. minute. Ob koncu tekme so uspeli krkaši po zadetku Kastelica izenačiti, za kakršenkoli preobrat pa jim je na koncu zmanjkalo nekaj športne sreče. Tekmeca sta si na koncu točki razdelila, bila je 23:23.

MRK KRKA – ROKOMETNI KLUB KRŠKO 23:23 (10:12)

MRK KRKA: Bartolj (10 obramb), Pust 2, Kastelic 5, Kanc 2, Krbanjević, Rus, Butala 6, Cesar 2, Zajc, Progar, Kaplan 3 (2), Kovač, Cimermančič, Resnik 2, Tratar 1,
ROKOMETNI KLUB KRŠKO: Brljavac (7 obramb), Brečko 11 (3), Kokotec 5, Brljavac, Čepin 2, Plevanč 4, Šiško 1, Vlahov,

Sedemmetrovke: MRK KRKA 4 (2), ROKOMETNI KLUB KRŠKO 4 (3)
Izključitve: MRK KRKA 6 minut, ROKOMETNI KLUB KRŠKO 6 minut

Kadete konec prihodnjega tedna čaka novo gostovanje v Šoštanju.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipaLiga NLB