Krka

Zaključek leta 2017 kronali z zmagama

Včeraj popoldne so mlajši dečki v domači dvorani gostili ekipo RD Riko Ribnica in dvorano zapustili nasmejanih obrazov. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška, ekipi mlajših dečkov A in B, so znova potrdili dobro delo na treningih, kar se je več kot očitno videlo tudi na igrišču.

Uvodoma so srečanje z Ribničani odigrali mlajši dečki B, ki so suvereno osvojili novi točki. S šestnajstimi točkami so tako še vedno vodilna ekipa na lestvici v predtekmovalni skupini CENTER II. Igralci so bili dobro razpoloženi za igro in so že v prvih minutah tekme pokazali premoč nad gosti, ki so ob polčasu zaostajali za pet zadetkov ( 10:5). Hitra in borbena igra je krasila mlade rokometaše tudi v nadaljevanju, saj so v drugem delu le še stopnjevali ritem igre in začeto delo opravili z odliko. Ob koncu je bil rezultat 20:11 v korist Krke.

Za Krko so igrali: Drnovšek, Palka, Derganc 7, Golob, Janežič, Štangelj, Butala, Kaplan 4, Nemanič, Ščuka 4, Smolič 3, Blažič 2, Peterlin, Škufca.

Ekipa MDB bo prvo tekmo v prihodnjem letu odigrala sredi januarja v Krškem.

Osmo zmago v sezoni so včeraj poleg MDB slavili še mlajši dečki A, ki so brez težav ugnali Ribničane in jim zadali peti poraz v letošnji sezoni. Točki sta ostali v Novem mestu, tekma se je končala pri rezultatu 28:13 ( 15:4).

Krkaši so hitro pokazali, da kaj drugega kot zmaga ne pride v poštev. Narekovali so hiter tempo igre in se izkazali v vseh segmentih rokometne igre. Na odmor so odšli bogatejši za 11 zadetkov, ter tudi v drugem polčasu dokazali, iz kakšnega testa so. Kljub rezultatski prednosti v igri niso popuščali, kar jim je na koncu prineslo tudi ogromno prednost pred gostujočo ekipo. Ribnico so premagali z rezultatom 28:13.

Za Krko so igrali: Drnovšek, Rajh 3, Krašovec 4, Medle 6, Sašek 2, Derganc, Movern, Đukić, Reba 3, Gornik, Udovč, Pirh 6, Pavlin 1, Ščuka 1, Smolič 1, Blažič 1.

Other Articles

Članska ekipaIzjave
Članska ekipa