Krka

Zanesljiva zmaga kadetov v prestolnici

Kadetska ekipa je to popoldne gostovala v športni dvorani Krim, kjer je odigrala 6. krog ( finale- razvrstitev od 13.-18. mesta). Njihov nasprotnik je bila ekipa MRK Ljubljana, ki so jo Novomeščani premagali z rezultatom 24:31 (12:18)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novomeščani so tekmo začeli dobro, saj so imeli v 8. minuti prednost štirih golov (1:5), nato pa zapravili nekaj čistih strelov in domačin dovolili, da so se nekaj minut kasneje uspeli povsem približati. Krkaši so uspešno zaustavili njihov nalet in do polčasa strnili vrste v obrambi in napadu, na glavni odmor pa odšli s prednostjo šestih zadetkov (12:18). Novomeščani, ki so si zmago zagotovili že v prvem delu srečanja, so tudi v prestolnici dokazali, da so kakovostnejši nasprotnik in tudi v nadaljevanju tekme povzročali nemalo težav domačinom, ki so morali na koncu športno priznati premoč tekmecu. Krkaši tako tudi po današnjem gostovanju v Ljubljani ostajajo vodilna ekipa v tem delu tekmovanja.

Statistika: Drnovšek, Pust 4, Kanc, Janežič, Ščuka 9, Butala 4, Cesar 2, Derganc 7, Smolič, Zajc 2, Kaplan 3, Progar, Kastelic, Bartolj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V naslednjem krogu bodo kadeti doma gostili ekipo RK SVIŠ iz Ivančne Gorice

Other Articles

Starejši dečki
Starejši dečki