Krka

Zdesetkani kadeti do visoke zmage v gosteh

Ekipa kadetov je v 8. krogu 2. kadetske lige v skupini C gostovala v štajerski prestolnici. Novomeščani so gostitelje, ekipo RK Maribor Branik zanesljivo premagali in vknjižili peto zmago zapovrstjo. Krkaši so tekmo zaključili z rezultatom 16:43 (10:18).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novomeščani, ki so v Maribor odšli kadrovsko okrnjeni, so se s tekmecem odlično borili. Mariborčani so bili Krki enakovreden nasprotnih le slabih 15 minut prvega dela, potem pa so vajeti v svoje roke vzeli varovanci Sama Juga, ki so ob polčasu že imeli neulovljivo prednost osmih zadetkov (10:18). V drugem polčasu so krkaši nadaljevali z izjemno borbeno igro, kjer so domačine kaznovali s hitrimi protinapadi in prednost iz prvega dela le še povečevali, na koncu pa slavili s sedemindvajsetimi goli prednosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danes sta s svojo igro navdušila tudi rokometaša starejših dečkov A Erazem Kovač in Črt Peterlin, ki sta svojo minutažo več kot odlično izkoristila in dokazala, da se  starejših nasprotnikov nista ustrašila.

Statistika: Drnovšek, Kastelec 2, Pust 6, Kanc 5, Janežič 2, Ščuka 4, Butala 6, Cesar 3, Kaplan 7, Kastelic 2, Bartolj. Kovač 4, Peterlin 2.

V naslednjem krogu bo ekipa kadetov tekmo odigrala na Ptuju.

 

Other Articles

Članska ekipaTurnir
Članska ekipaPokal Slovenije