Krka

Zdesetkani kadeti prešibki za Celjane

V dvorani Marof se je končala tekma 5. kroga v polfinalni skupini B, kjer so kadeti MRK KRKA gostili ekipo RK Celje Pivovarna Laško. Novomeščani so v omenjeni skupini doživeli drugi poraz, tekma se je končala z rezultatom 22:38 ( 13:15).

 

Zdesetkana ekipa Krke je danes gostila favorizirane Celjane, ki so na parketu zagospodarili že od uvodnih minut. Varovanci trenerja Robija Cvikla so sicer v prvem polčasu še bili enakovreden nasprotnik gostom, ki so na polčas odšli z dvema zadetkoma prednosti, bilo je 13:15. V nadaljevanju srečanja pa se je poznala odsotnost krkinih igralcev ( Majstoroviča, Rajha in Jakliča), kar so Celjani s pridom izkoristili in prednost iz prvega dela le še povečevali. Sredi drugega polčasa je igra Krke padla, zaostanek pa je bil prevelik, da bi lahko Novomeščani še zaustavili nalet Celjanov, ki so iz dvorane Marof zasluženo odnesli obe točki.

 

Krko so igrali: Avsec 3, Filipovič 1, Jakše 11, Nosan, Muhič Ma., Jaklič, Knap, Lazarevič, Srebrnjak 3, Klobučar 1, Kastelic, Luštek, Luzar 1, Gazvoda 2.

Kadeti bodo izkoristili tri tedenski premor in se v miru pripravljali na naslednje gostovanje. V šestem krogu odhajajo k ekipi Gorenje iz Velenja.

Other Articles

KlubZanimivost
Starejši dečki
SDA suvereno ugnali Celjane