Krka

Župan na rotovžu sprejel rokometaše

 

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je dopoldne na rotovžu sprejel ekipo Moškega rokometnega kluba Krka in jim čestital za uspeh- skupno šesto mesto v državnem prvenstvu. Rokometaši MRK KRKA so letos ob ponovitvi lanskega rezultata naredili še en mejnik v zgodovini kluba, saj so v pokalu Slovenije, kjer je tekmovalo 38 ekip, zasedli odlično 2. mesto. Zadovoljstva ob omenjenem dosežku ni skrival niti župan, ki je skupaj s sodelavci večkrat obiskal tekme. »Moram reči, da sem letos kar nekajkrat užival v dvorani Marof ob vaših dobrih igrah. Odkar spremljam vaše uspehe v zadnjih letih je v bistvu to, kar sem že večkrat poudaril- da stvari tečejo, da vsako leto naredite še kakšno stopničko več. Tudi uspehi, bodisi v članski in mlajših selekcijah so tisti, ki štejejo največ in vam znova iskreno čestitam«, je v nagovoru med drugim izpostavil župan Macedoni.

Za vso podporo, finančno in moralno, se je Mestni občini v imenu kluba zahvalil podpredsednik Stevan Zec, ki je iz rok župana prejel lično darilo- situlo, ki bo odslej krasila klubske prostore, županov kabinet pa skupinska fotografija članske ekipe.

Sicer pa so v klubu na letošnji dosežek zelo ponosni, sploh ob dejstvu, da je v članski ekipi od 17 rokometašev kar 13 takih, ki so jih vzgojili v lastni rokometni šoli.

Other Articles

Starejši dečki
Starejši dečki