Krka

V dvorani Marof so danes tekmi odigrali ekipi starejših dečkov A in B, obe ekipi sta imeli za nasprotnika ekipo iz RD Riko Ribnica, točke obeh ekip pa so ostale na računih Krkašev.

Prvo tekmo v novi sezoni so v skupini CENTER II odigrali starejši dečki A, ki so do zmage prišli zanesljivo, saj so od gostov iz Ribnice prikazali več borbenosti in rokometnega znanja. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so že na polčasu vodili s +5 (13:9), potek srečanja pa so stopnjevali tudi v nadaljevanju in se na koncu zasluženo veselili prvega para točk.

SDA; MRK KRKA- RD Riko Ribnica 31:27 (13:9)

Za Krko so igrali: Drnovšek, Smolič 2, Derganc 9, Golob 6, Janežič 2, Butala, Cesar, Kaplan 5, Bartolj, Nemanič 2, Ščuka 5.

Naslednjo tekmo bo ekipa SDA odigrala v gosteh pri ekipi RK Trimo Trebnje.

Veselja po novem uspehu niso skrivali niti starejši dečki B, ki so po zmagi nad Krškim v prejšnjem kolu tokrat premagali Ribničane. Tekma se je končala s 25:21 ( 14:9).

Krkaši so k tekmi pristopili zbrano in si hitro ustvarili dovolj prednosti že v prvem delu, v nadaljevanju pa s strpno igro v napadu in borbenostjo v obrambi prihajali do lahkih zadetkov. Gostje so sicer v končnici zaostanek znižali in se Novomeščanom približali zgolj na zadetek zaostanka, a jim Krkaši veselja za kakršnokoli presenečenje niso dovolili. Do konca tekme so odigrali zbrano in tekmo srečno pripeljali h koncu.

MRK KRKA- RD Riko Ribnica 25:21 ( 14:9).

SDB;

Za Krko so igrali: Kastelec, Pust, Palka 5, Butala 7, Cesar, Zajc, Progar, Kaplan, Kastelic, Bartolj.

V naslednjem krogu obe ekipi starejših dečkov gostujejo v Trebnjem.