Krka

Bevec: Nihče nam ne more vzeti borbenosti

Pred člansko ekipo je le še nekaj dni intenzivnih priprav na uvodno tekmo sezone, ki se začne to soboto. Formo rokometaši stopnjujejo, delo na treningih poteka po ustaljenem urniku. Pred premierno tekmo pa je nekaj misli strnil krožni napadalec Jan Bevec, produkt domače rokometne šole MRK KRKA.

Kako si zadovoljen z okrepitvami, novimi obrazi- so dodana vrednost ekipi in vredni zaupanja?

V ekipo so se dobro vklopili in menim, da so zelo dobri fantje. Zagotovo so dodana vrednost ekipi, kar so dokazali tudi na pripravljalnih tekmah in lahko rečem, da smo izpopolnjena ekipa, ki je sestavljena iz izkušenih igralcev in fantov iz mladinskega pogona, ki se bodo s pomočjo teh, starejših, še veliko naučili in svoje znanje še nadgradili.

Kaj je tisto, kar bo ekipo še dodatno motiviralo pred vsako tekmo?

Mislim, da smo vsi željni dokazovanja. Kot smo se s fanti že pogovarjali in sem jim tudi sam povedal, da nas lahko katera ekipa premaga s taktične plati, ampak nihče pa nam ne more vzeti borbenosti. Mi bomo šli res na vsako tekmo borbeno, sploh pa si želimo na domačem terenu predstavljati naš klub korektno in v najboljši luči.

Kakšna so pričakovanja pred prvo prvenstveno tekmo?

Lahko rečem, da že nestrpno čakamo soboto in prvo pravo tekmo v sezoni. Vemo, da je bilo pripravljalno obdobje sestavljeno iz vzponov in padcev. V tem zadnjem tednu želimo našo igro dvigniti na maksimalni nivo, da bomo čim bolje pripravljeni na tekmeca iz Maribora. Vsem je jasno in se še kako dobro zavedamo, kaj nam ta tekma prinaša in kot ekipa želimo že z uvodno tekmo pokazati, kaj smo in kdo smo. Morda nas kdo podcenjuje glede na našo mladost, vendar lahko povem, da nas preveva velik optimizem in se nadejam dobrega rezultata na prvi tekmi, kot tudi skozi celotno sezono. Je pa res, da smo mlada ekipa, da bo prišel tudi kakšen težak trenutek, ampak mislim, da nas bo trener in strokovni kader znal še dodatno motivirati in nam vliti dodatne samozavesti in zmagovalne miselnosti. Kar pa si najbolj želim sam in celotna ekipa je, da nas v domačo dvorano pride podpret naša zvesta publika, ki je še dodaten motiv za dober rezultat.

 

Other Articles

Turnir
Članska ekipa