Krka

Krkaši v Ivančni Gorici pustili dober vtis pred začetkom prvenstva

Ta konec tedna je v organizaciji RK SVIŠ potekal že osmi, tradicionalni dvodnevni rokometni turnir, ki so se ga udeležile tudi mlajše selekcije MRK KRKA in sicer po dve ekipi mlajših dečkov ( Krka 1 in Krka 2), dve ekipi starejših dečkov ( Krka 1 in Krka 2) ter kadeti. Mladi rokometaši Krke so znova prikazali zavidanja vredne rezultate, saj so mlajši dečki ( KRKA 1) osvojili odlično 1. mesto v konkurenci, mlajši dečki ( KRKA 2), pa je turnir zaključila na 4. mestu. Drugo mesto so si v finalu priborili kadeti, ekipa starejših dečkov ( KRKA 1) na turnirju osvojila peto mesto, ekipa starejših dečkov KRKA 2 pa je turnir sklenila na 4. mestu.

Na turnirju je tekmovalo skupno 18 ekip iz celotne Slovenije, poleg gostiteljev so nastopile še ekipe MRK KRKA, RD Slovan, Mokerc KIG, ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak, RD Koper, MRK Ljubljana, RK Celje Pivovarna Laško, RK Kronos in RK Radovljica.

Rezultati:

sobota, 31. avgust 2019                                      nedelja, 1.september 2019

 

Mlajši dečki:                                                            Mlajši dečki:

Krka 2- RK SVIŠ 9:13                                              Krka 2- RK Radovljica  21:18

Krka 1- RK Celje PL 15:13

Krka 2- RK Celj PL 6:18

RK Radovljica- Krka 1 9:23

Starejši dečki:                                                        Starejši dečki :

Krka 2- RK SVIŠ 20:22                                         Krka 2- RD Slovan  13:18

Krka 1- RD Slovan  11:19                                     Krka 1- ŠD Škofljica  16:15

Kadeti:                                                                  Krka 2 – RD Koper 12:16

Krka- RK Kronos 27:23                                         Kadeti: Krka – Ribnica 21:15

Krka- Ig 19:18                                                        Krka – Škofljica 16:18

Za ekipo mlajših dečkov KRKA 1 so nastopili: Zajc, Lukše, Cesar, Kastelic, Bartolj, Palka, Progar, Kastelec U., Pust, Butala, Kaplan, Drnovšek, Kastelec J.

Za ekipo mlajših dečkov KRKA 2 so nastopili: Dular, Pust, BlažIČ, Horvat, Strašek, Rangus, Šrbe, Cimermančič, Zorman, Tratar, Peterlin, Kovač E., Kovač G. Trenerka MD David Lipoglavšek in Samo Jug

Ekipa starejših dečkov Krka 1: Pirh, Pavlin, Gros, Krašovec, Reba, Škufca, Đukić, Rajh, Muhič

Ekipa starejših dečkov Krka 2: Blažič, Zorman, Smolič, Janežič, Ščuka, Drnovšek, Derganc, Golob. Trener SD Iztok Adamčič

Ekipa kadetov: Berk, Muhič R., Muhič Ma., Emeršič, Rauh, Tisovec, Vidmar, Kokalj, Udovč, Muhič Mar., Jereb, Zajc, Nahtigal, Urbas, Strmole, Muhič L., Rataj. Trener Robert Cvikl

Turnir je bil tako odlična priložnost za nabiranje izkušenj, ki jih bodo rokometaši potrebovali za skorajšnji začetek prvenstva.

Rokometaši so del prostega sobotnega popoldneva izkoristili tudi za kopanje v bližnjem bazenu, poleg prikazanega na rokometnem igrišču pa so se stkala nova poznanstva, pridobili so nekaj novih izkušenj, predvsem pa doživetij tik pred začetkom novega šolskega leta.

Other Articles

Članska ekipaIntervju
Članska ekipa