Krka

Člani uspešni tudi v Trebnjem

Članska ekipa MRK KRKA je dopoldne odigrala še eno v nizu prijateljskih tekem pred nadaljevanjem ligaškega dela sezone, ki se za Novomeščane začne čez 14 dni. Tokrat so izbranci domačega trenerja Mirka Skoka gostovali v Trebnjem in tekmo dobili s 27:28 ( 11:14).

Tako na strani gostiteljev kot Krke tokrat postavi nista bili popolni, zato so priložnost za igro dobili tudi mlajši rokometaši, ki so s prikazanim navdušili trenerja v obeh taborih. Tovrstne prijateljske tekme sicer rezultatsko niso tako pomembne, saj je namen srečanj predvsem v uigravanju in stopnjevanju forme pred skorajšnjim začetkom spomladanskega dela sezone v ligi NLB.

Pri Krki sta bila s po šestimi zadetki najuspešnejša Mark Batagelj in Luka Florjančič, dobro oceno za prikazano na igrišču pa so si po besedah trenerja Skoka zaslužili vsi, ki so doprinesli svoj delež k rezultatu.

Rokometaši Krke bodo do prve ligaške tekme v letošnjem letu, ko bodo gostovali v Ivančni Gorici, odigrali še eno prijateljsko tekmo in sicer v gosteh z ekipo RK Celje Pivovarna Laško. Tekma bo v petek, 25. januarja, ob 18. uri v Areni Zlatorog.

Other Articles

Kadetska ekipa
Starejši dečki