Krka

Derbi kroga dobili gostitelji Trebanjci

Ekipa starejših dečkov B je v gosteh pri ekipi RK Trimo Trebnje odigrala 9. krog v skupini CENTER II. Novomeščani so po turbolentni predstavi morali priznati premoč domačinov, ki so tekmo dobili z 22:21 ( 10:8).

Krkaši so v prvem delu odigrali toplo-hladno, na trenutke so že imeli dva zadetka prednosti (6:8), a so v nadaljevanju zgrešili nekaj čistih strelov, ob polčasu pa zaostajali z 10:8. Trener Iztok Adamčič je za nadaljevanje igre dobro usmerjal svoje igralce, ki so uspeli zaostanek izničiti, a so domačini v nadaljevanju hitro kaznovali napake Krke in z delnim izidom 3:0 v 39. minuti povedli na 16:12. Novomeščani se niso predali in z borbeno igro stopnjevali ritem igre, ter v končnici s tremi zaporednimi zadetki ujeli priključek, a jim je za morebitno zmago ali delitev točk zmanjkalo nekaj športne sreče. Tekma se je končala v korist gostiteljev z minimalno prednostjo enega zadetka ( 22:21).

Statistika: Drnovšek, Derganc 8, Golob, Smolič 4, Janežič 2, Zorman 1, Kaplan 4, Nemanič, Gabrič, Bartolj, Ščuka 2, Blažič.

Ekipa SDB bo konec meseca gostovala v Ivančni Gorici.

Other Articles

Članska ekipa
Kadetska ekipa