Krka

Derbi kroga dobili Trebanjci

Pozno popoldne je ekipa starejših dečkov A odigrala drugo tekmo v četrtfinalni skupini B. Varovanci trenerja Dejana Vujića so gostovali na vročem terenu pri ekipi RK Trimo Trebnje, ki je Novomeščanom zadala boleč poraz. Dolenjski derbi so z rezultatom 30:25 (17:10) dobili gostitelji.

V dvorani OŠ Trebnje so si lahko obiskovalci ogledali izjemno zanimivo srečanje, saj sta se tokrat pomerila večna rivala, na koncu pa so si boljši izplen priigrali Trebanjci. Krkaši so bili blizu le do 6. minute prvega dela, potem pa so domačini prestavili v višjo prestavo in si do glavnega odmora priigrali sedem golov prednosti, kar je bilo dovolj za mirnejše nadaljevanje tekme. Novomeščanom igra v napadu tokrat ni stekla, v obrambi pa so tekmecem dovoljevali, da so prihajali do lahkih zadetkov. Kljub temu, da so ob koncu srečanja uspeli zmanjšati zaostanek, pa jim je za preobrat zmanjkalo nekaj športne sreče.

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Marin, Krbanjević, Rangus, Kovač E.9, Kovač G.6, Peterlin 2, Cimermančič 1, Resnik, Fifolt 1, Tratar 5, Grden, Strašek, Horvat, Ambrožič 1, Pust.

V 3.krogu bodo krkaši doma gostili ekipo RD Koper.

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa