Krka

Gostitelj Krkašev v 4. krogu lige NLB ekipa RK Dol Hrastnik

Članska ekipa MRK KRKA se bo v 4. krogu NLB lige pomerila z novincem v prvoligaški druščini, ekipo RK Dol iz Hrastnika. Čeprav poraz v prejšnjem kolu ni bil v čast superpokalnim zmagovalcem, izbranci trenerja Mirka Skoka pred sabo vidijo le en cilj- popraviti vtis iz prejšnjih tekem in se v Novo mesto vrniti s prvo zmago v sezoni.

»Za nami je zelo težka tekma s Trimom, ki smo jo žal izgubili. Tako nas jutri čaka gostovanje v Hrastniku, ki bo vse prej kot lahko. Vsi se zavedamo, da bo na tekmi potrebno pokazati sto dvajset odstotkov, da dosežemo zmago. Dol je novinec v letošnji 1. NLB ligi, vendar so že v preteklosti prikazovali dobro in pa predvsem borbeno igro na domačem terenu. Na nas je, da zbistrimo glave in se na tekmo maksimalno dobro pripravimo. Upam, da do tekme saniramo vse poškodbe in na igrišču prikažemo naš pravi obraz. Zavedamo se kaj smo sposobni in verjamemo, da se ob pravem pristopu lahko nadejamo zelo dobrega rezultata«, pred zahtevnim gostovanjem v Hrastniku ne skriva apetitov po uspehu levokrilni novinec v Novem mestu, Luka Florjančič.

Vabljeni, da v čim večjem številu podprete Krkaše tudi v dvorani Dolanka v Hrastniku. Tekma bo jutri, 29.septembra, ob 19. uri.

Other Articles

Mlajši dečki
Članska ekipa