Krka

Ivančani pretrd oreh

Mladinska ekipa  je sinoči odigrala tekmo 5. kroga v 1. mladinski ligi. Varovanci trenerja Timona Orliča so gostovali v Ivančni Gorici in tekmo z domačini, RK SVIŠ izgubili. Tokrat so bili prepričljivejši Ivančani z rezultatom  35:27 ( 19:13).

Potem ko so Krkaši sezono začeli sanjsko, med drugim so na kolena spravili tudi državne prvake iz Celja, se jim sinoči ni izšlo po načrtih. Do sedaj še neporažena ekipa je morala priznati premoč gostiteljem, ki so tekmo začeli dobro in Novomeščanom povzročali številne preglavice. Že ob polčasu so Krkaši zaostajali za šest zadetkov, z medlo predstavo pa so nadaljevali tudi v drugem polčasu. Kljub številnim menjavam Novomeščanom ni uspelo zaustaviti naleta gostiteljev, ki so na koncu zasluženo slavili s sedmimi zadetki prednosti.

Marcel Luzar: »  Spet se nam je zgodilo, da smo v tekmo vstopili medlo in nezbrano tako v napadu kot v obrambi. Čeprav smo na začetku naredili manjšo razliko, smo jo s slabo realizacijo in napakami v obrambi hitro izgubili. Ekipa SviŠa je dobro izkoriščala in kaznovala naše napake in si ob polčasu priigrala prednost, katere nismo mogli ujeti in na koncu so točke ostale v Ivančni gorici«.

Statistika: Rauh, Avsec 5, Majstorovič 2, Luzar 1. Filipovič, Hvastija 2, Srebrnjak, Muhič Ma., Klemnečič 4, Plut 5, Klobčar, Kukman 5, Windischer 2, Luštek, Jakše 1.

Krkaši bodo vtis z včerajšnje tekme skušali popraviti že na naslednji tekmi, ko bodo doma gostili ljubljanski Slovan.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa