Krka

Starejši dečki prepričljivejši od Ribničanov

Ekipa starejših dečkov A in B sta dopoldne v dvorani Marof v skupini CENTER II gostili ekipo RD Riko Ribnica.

Derbi 7. kroga so odprli starejši dečki B, ki so gostom zadali drugi poraz v sezoni. Krkaši so Ribničane premagali s 32:23 ( 16:10).

Novomeščani so tekmo odprli zelo dobro in s hitrimi protinapadi zlahka prihajali do zadetkov, Ribničanom pa povzročali velike težave, saj so Krkaši že ob polčasu vodili s +6, tempo igre pa narekovali tudi v drugem delu, kjer pa gostje rešitve za razpoložene Krkaše niso našli. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so se veselili skupno tretje zmage v sezoni, s tekmo manj pa trenutno zasedajo odlično 2. mesto na lestvici.

SDB – MRK KRKA : RD Riko Ribnica 32:23 ( 16:10)

Statistika: Drnovšek, Smolič 4, Derganc 6, Golob 5, Janežič 3, Butala 1, Zorman 2, Kaplan 2, Bartolj, Nemanič 2, Gabrič , Ščuka 6, Blažič 1.

Tako kot SDB so do novih točk in zmage po odlično odigrani igri prišli še starejši dečki A, ki so prav tako gostili ribniško ekipo. Tekma se je končala z rezultatom 37:23 ( 19:8).

Novomeščani so tokrat prikazali več rokometnega znanja in imeli več razpoloženih igralcev kot gostje, ki nikakor niso mogli zaustaviti naleta Krkašev. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so že po prvem delu igre vodili za enajst zadetkov, z več kot odlično igro pa nadaljevali tudi v drugem delu, kjer so popolnoma prevzeli pobudo na igrišču in Ribničane visoko premagali ter slavili četrto zmago v skupini CENTER II.

SDA- MRK KRKA- RD Riko Ribnica 37:23 ( 19:8).

Statistika: Drnovšek, Rajh 4, Krašovec 3, Medle 3, Škufca 5, Derganc 3, Golob 2, Muhič, Đukić, Reba 3, Gros 5, Zorman, Movern, Pirh 6, Pavlin, Ščuka 3.

Ekipa starejših dečkov bo prihodnji konec tedna zastopala klubske barve na turnirju na Madžarskem, kamor odhajata še ekipi kadetov in mlajših dečkov, ki se omenjenega mednarodnega turnirja udeležujejo že vrsto let.

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa
Ivančani pretrd oreh