Krka

Izjava pred tekmo z Dobovo

V soboto se v dvorani Marof obeta pravi rokometni praznik. Pred rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka sta le še dve tekmi rednega dela prvenstva v NLB Ligi. Predzadnjo, oziroma zadnjo domačo tekmo v tem delu tekmovanja bodo varovanci trenerja Mirka Skoka odigrali pred domačim občinstvom, ko v dvorani Marof gostijo ekipo MRD Dobova.

Tekma bo imela še toliko večjo težjo, saj se Dobovčani borijo za obstanek, Novomeščani pa za igranje v ligi za prvaka. Po porazu v Ormožu so fantje z mislimi že pri sobotni tekmi. Trener Mirko Skoko je med drugim povedal, da drugega kot zmago od svojih fantov ne pričakuje. »Če bomo zmagali obe tekmi, Dobovo in Koper, imamo še vedno možnosti za play-off. Vsi se dobro zavedamo, da je ekipa Dobove težak nasprotnik, saj smo se na gostovanju pri njih opekli, ampak jim bomo poskušali za poraz na prvi tekmi vrniti z zmago. Se pa s fanti pripravljamo na to tekmo po ustaljenem ritmu in smo manj ali več vsi zdravi«, je misli pred sobotno, zadnjo domačo tekmo rednega dela prvenstva, strnil Skoko.
Kot že omenjeno, bodo rokometaši Krke do konca rednega dela v NLB ligi odigrali pradzadnji krog doma, v zadnjem krogu, v sredo, 28. februarja, pa odhajajo na gostovanje v Koper. Marca jih čaka še tekma ¼ finala pokala Slovenije, njihov nasprotnik bo ekipa ŠD Mokerc- Ig.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipaIntervju