Krka

Kadeti do devete zaporedne zmage

Kadeti so pred domačim občinstvom v dvorani Marof s 36:30 (20:13) odpravili ekipo RK Metlika in tako še naprej ohranjajo status neporažene ekipe v skupini CENTER II.

Čeprav so Krkaši v tekmo vstopili v krču in v prvih petih minutah srečanja zaostajali za tri zadetke (1:4), so do polovice prvega polčasa nadoknadili zaostanek in ob polčasu že vodili za sedem zadetkov ( 20:13). V nadaljevanju so varovanci trenerja Roberta Cvikla pokazali vso svoje znanje in dvome o zmagovalcu rešili že na začetku drugega polčasa, saj gostje iz Metlike niso zmogli ostrega tempa igre in na koncu suvereno in povsem zasluženo zmagali. Kadeti so si na račun vpisali nov par točk, za njimi pa je deveta zaporedna zmaga v sezoni.

Statistika: Rauh, Muhič Ma., Rataj, Berk 4, Muhič R.6., Muhič M, Zajc 1, Strmole 3, Kokalj, Priteržnik 1, Emeršič 8, Urbas, Muhič L. 9, Vidmar 4, Tisovec, Jereb.

V naslednjem krogu bodo kadeti gostovali pri trenutno tretje uvrščeni ekipi Sviša iz Ivančne Gorice. Tekma bo predvidoma odigrana 2. decembra.

 

 

 

 

Other Articles

Mladinska ekipa
Članska ekipa