Krka

Kadeti iz prestolnice praznih rok

Popoldne se je za ekipo kadetov v dvorani na Kodeljevem odvijal 4. krog v kvalifikacijski skupini F. Novomeščani so odigrali povratno tekmo z ekipo RD LL Grosist Slovan, tekma se je končala s 34:29 (16:15).

 

 

 

 

 

 

 

 

Potem ko so krkaši na prvi tekmi doma proti današnjemu tekmecu srečanje zanesljivo dobili, so danes na gostovanju morali priznati premoč domačinom, ki so odpor Krke strli že ob koncu prvega polčasa. Novomeščani so danes tekmo odigrali toplo-hladno, saj so v napadu naredili preveč napak, gostitelji pa so s pridom izkoristili dane priložnosti, na koncu pa zasluženo vzeli obe točki. » Fantje tokrat niso bili najbolj razpoloženi. V obrambi so še parirali domačinom, videlo se je, da so se proti fizično močnejši ekipi precej mučili in porabili veliko nepotrebne energije za boljši uspeh«, je po tekmi povedal trener Samo Jug, ki bo skušal fante pripraviti na naslednjega tekmeca.

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Drnovšek, Kastelec, Pust 2, Kanc 2, Smolič 5, Derganc 4, Golob 6, Janežič, Butala 2, Cesar, Zajc 2, Progar 1, Kaplan 2, Kastelic, Bartolj, Ščuka 3.

Krkaši se po dveh zmagah in dveh porazih sedaj odpravljajo v Šoštanj, zadnja, odločilna tekma pa jih z Ribničani čaka doma v zadnjem kolu kvalifikacijske skupine F za napredovanje v 1. kadetsko ligo.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki