Krka

Kadeti ostajajo na vrhu razpredelnice

V novomeški dvorani Marof je končana prva povratna tekma kvalifikacijske skupine F za 1. kadetsko ligo. Novomeščani so v 4. krogu gostili ekipo RK Branik Maribor in Štajerce tudi tokrat suvereno premagali s 34:19 ( 14:10).

Krkaši so tekmo začeli bolj rezervirano, saj sta bila tekmeca do polovice prvega polčasa povsem izenačena, potem pa so varovanci trenerja Robija Cvikla zaigrali bolj ambiciozno in gostom do glavnega odmora zlahka ušli na štiri zadetke prednosti. Z boljšo igro v obrambi in discipliniranim napadom so v drugem delu Novomeščani tempo igre le še stopnjevali, ter si zmago zagotovili že v začetku drugega polčasa. Tekmo so s prednostjo petnajstih zadetkov rutinirano pripeljali h koncu in si tako na račun vpisali četrto zmago v omenjeni skupini.

Statistika: Muhič Ma., Nahtigal 1, Medle 1, Muhič Ž., Rataj 4, Đukić, Reba, Škrinjar 5, Zajc, Strmole 3, Urbas 2, Pirh 3, Pavlin, Muhič L. 9, Jereb 4, Udovč 2.

Novomeščani imajo pred naslednjo tekmo, kjer bodo doma na drugi povratni tekmi gostili hrastniško ekipo RK Dol TKI trenutno vse možne točke in so še edina neporažena ekipa v kvalifikacijski skupini F.

Other Articles

Mladinska ekipa
Starejši dečki