Krka

Starejši dečki z gostovanja nesuspešni

Ekipi starejših dečkov A in B sta dopoldne gostovali v Trebnjem in obe zabeležili prvi poraz v sezoni.

Uvodoma so tekmo 4. kroga v skupini CENTER II odigrali starejši dečki B. Vedno neugodna ekipa Trima je dodobra izkoristila domači parket, saj so od uvodnih minut diktirali tempo igre. Čeprav je bil prvi del srečanja več ali manj izenačen in so Krkaši ob polčasu zaostajali za dva zadetka ( 13:11), pa so varovanci trenerja Iztoka Adamčiča v nadaljevanju popustili, zaigrali preveč rezervirano in naredili preveč napak, da bi lahko iztržili ugoden razplet tekme. Ob koncu so morali gostiteljem športno priznati priznati premoč, tekma se je končala s 27:25 (13:11).

Statistika: Kastelec, Pust 5, Palka 2, Lukše, Butala 8, Cesar 1, Zajc 1, Progar, Kaplan 8, Kastelic, Bartolj.

Vtis iz današnje tekme bodo Krkaši skušali popraviti že na naslednji tekmi, ko odhajajo na gostovanje v Kočevje.

Trebanjska ekipa Trima je bila danes usodna za prvi poraz SDA. V 2. krogu so Novomeščani klonili z rezultatom 27:23 (15:12). Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so prvi del prvega polčasa odigrali več kot odlično, saj so vodstvo ohranjali vse do rezultata 6:6. Trebanjci so v nadaljevanju izkoristili padec Novomeščanov in si do polčasa ustvarili prednost treh zadetkov (15:12). Novomeščani zaostanka v drugem delu niso uspeli znižali, s štirimi zadetki prednosti so zmago na koncu slavili gostitelji.

Statistika: Drnovšek, Smočič, Derganc 9, Golob, Janežič 1, Cesar, Butala, Kaplan 4, Bartolj, Nemanič 1, Ščuka 7, Blažič 1.

Naslednjo tekmo bo ekipa SDA odigrala v dvorani Marof, ko v goste prihaja ekipa RK Sviš.

Other Articles

Kadetska ekipa
Članska ekipa