Krka

Kadeti poraženi na Igu

Kadeti so danes gostovali na Igu, kjer je bil odigran 4. krog v četrfinalni skupini B in doživeli tretji poraz v skupini. Tudi na povratni tekmi so bili s 26:23 (14:13) boljši Ižanci.

Prvi del srečanja je minil v izenačenem duhu, kljub temu, da so Novomeščani tokrat prikazali več zbranosti in borbenosti, pa si do polčasa niso uspeli priigrati prednosti. Na odmor so odšli z zadetkom zaostanka, bilo je 14:13. Varovanci trenerja Roberta Cvikla so s podobno predstavo nadaljevali tudi v drugem polčasu, tekma je več ali manj potekala gol za gol vse do 43. minute, ko so domačini prišli do dveh zadetkov prednosti (18:16). Po minuti odmora in novih napotkih trenerja Cvikla, so Novomeščani skušali zaustaviti nalet gostiteljev, a jim namera ni povsem uspela. V končnici so Krkaši zgrešili nekaj stoodstotnih strelov, kar so domačini izkoristili, ter Novomeščane premagali za tri zadetke. Končni rezultat tekme je bil 26:23.

Statistika: Rauh, Muhič Ma, Berk 2, Muhič R.1, Muhič Mat., Rataj, Škrinjar 1, Kokalj 1, Emeršič 10, Urbas, Muhič L.3, Vidmar 2, Tisovec, Jereb, Udovč 3.

V naslednjem krogu Krkaši doma gostijo zadnje uvrščeno Izolo.

Other Articles

Mlajši dečki
Starejši dečki