Krka

Kadeti v gosteh sklenili sezono

Kadetska ekipa je dopoldne v Škofljici odigrala zadnjo tekmo v letošnji sezoni. Varovanci trenerja Roberta Cvikla so v 20. krogu 1. kadetske lige gostovali pri ekipi ŠRD Škofljica Pekarna Pekač in se od tekmovalnega dela poslovili s porazom. Zmago so slavili domačini, rezultat tekme je bil 30:27 (15:12).

 

 

 

 

 

 

 

Novomeščani so na zadnji tekmi prikazali boljšo igro kot v preteklih kolih, a jim na koncu ni uspelo presenetiti favoriziranih domačinov, ki so dodobra izkoristili prednost domačega parketa. Čeprav je bila tekma skozi celotno srečanje dokaj izenačena, si domačini večje prednosti niso priborili. Ob polčasu so Novomeščani zaostajali za tri gole (15:12), prav takšna razlika je bila tudi ob koncu dvoboja. »Danes smo kadeti končali s tekmovalno sezono.S končnim rezultatom ne moremo biti preveč zadovoljni. Na nekaterih tekmah lbi se lahko še bolj potrudili.Moram pa poudariti, da smo imeli zelo mlado ekipo, ki je na dosedanjih tekmah nabirala izkušnje za naslednjo sezono”, je na kratko dogajanje povzel kapetan ekipe Anže Pirh.

Statistika: Progar, Drnovšek, Pust, Smolič 2, Derganc 4, Golob 1, Janežič, Butala, Kaplan 2, Kastelic, Pirh 3, Bartolj, Pavlin 3, Ščuka 12.

Krkaši so v 1. kadetski ligi odigrali 20 tekem v močni konkurenci in sezono 2021/22 sklenili na končnem 11. mestu.

Other Articles

Članska ekipa
Starejši dečki