Krka

SDA še naprej vodilna ekipa

Za ekipa starejših dečkov A je tretja tekma  v polfinalni skupini C. Novomeščani so gostovali na Igu in se domov vrnili z novim parom točk. Tekma med gostitelji, ekipo ŠD Mokerc-KIG in Krko se je končala po željah varovancev trenerja Iztoka Adamčiča, bilo je 29:32 (13:17).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novomeščani so tokrat brez večjih težav prišli do tretje zaporedne zmage in z naskokom držijo prvo mesto v omenjeni skupini. Tekmo so krkaši začinili z dobro igro v obrambi in napadu, skozi celotno tekmo pa so prikazali še veliko mero zbranosti in požrtvovalnosti. Rokometaši Krke so imeli škarje in platno vseskozi v svojih rokah, domačini so ob polčasu zaostajali za štiri gole (13:17), nasvete trenerja pa so povsem upoštevali tudi v drugem delu, kjer tekmecu niso dovolili, da bi se približali ali ogrozili zmago. “Odigrali smo še zadnjo gostujočo tekmo te sezone. Čaka nas še domača tekma s Škofjo Loko. Čeprav končni rezultat ni in ne bop o naših pričakovanjih, smo kljub temu dobili ogromno prepotrebnih izkušenj”, je povedal Bine Zajc.

Statistika: Kastelec 1, Pust 4, Kanc 7, Lukše, Butala 4, Cesar 4, Zajc 4, Progar 3, Kaplan 3, Kastelic, Bartolj.

Ekipo starejši dečkov A v razvrstitvi od 9.-12. mesta  čaka še zadnja tekma, od sezone se bodo poslovili v domači dvorani, gostili bodo ekipo RD Urbanscape Loka.

Other Articles

Kadetska ekipa
Članska ekipa