Krka

Kadeti zlahka do nove zmage

V dvorani OŠ Stopiče so kadeti MRK KRKA v 8. krogu predtekmovalne skupine CENTER II gostili ekipo RK Grosuplje in pričakovano slavili osmo zaporedno zmago v sezoni, medtem ko so gostitelji doživeli šesti poraz. Varovanci trenerja Robija Cvikla so Grosupeljčane premagali s 33:25 ( 18:9).

Novomeščani so vlogo favorita dobro izkoristili in v tekmo vstopili agresivno in odločno. Gostitelji so do prvega zadetka prišli šele v 6. minuti prvega dela, medtem ko so Krkaši prednost skrbno povečevali in do polčas imeli že devet zadetkov prednosti ( 18:9). V drugem delu srečanja gostje niso imeli priložnosti za znižanje zaostanka, saj so Krkaši še naprej diktirali oster tempo igre in na koncu zasluženo zmagali s sedmimi zadetki prednosti.

Statistika: Rauh, Rajh 4, Filipovič 3, Berk 1, Nosan, Muhič R.4., Rogelj, Muhič Ma., Knap, Kokalj 1, Emeršič 6, Luštek 1, Luzar 5, Gros 3, Vidmar 5, Tisovec.

Dvorana OŠ Trebnje pa bo prizorišče naslednjega obračuna Krkašev. Ekipa Trima ima sicer dve tekmi manj, trenutno za Krko na 2. mestu zaostajajo za sedem točk. Tekma bo predvidoma danes teden.

Other Articles

Članska ekipa
Mlajši dečki
Dve zmagi mladih upov