Krka

Kočevje lahek plen za razpoložene krkaše

Po premoru zaradi jesenskih počitnic se je danes dopoldne za ekipo starejših dečkov A nadaljevalo sdržavno prvenstvo. Tokrat so varovanci trenerja Dejana Vujića gostovali na prvi povratni tekmi, njihov nasprotnik v skupini CENTER II je bila ekipa Rokometnega kluba Kočevje. Krkaši so prišli do zanesljive in hkrati visoke zmage nad gostitelji, tekma 8. kroga se je končala z rezultatom 18:30 ( 5:18).

 

 

 

 

 

 

 

 

Novomeščani so znali svojo kakovost s pridom unovčiti že od samega uvoda v tekmo in z razpoloženimi igralci hitro polnili nasprotnikovo mrežo ter si do glavnega odmora že zagotovili nov par točk. Kljub trinajstim zadetkom prednosti, ki so si jo ustvarili v prvem delu, krkaši tempa igre niso zmanjšali, priložnost za dokazavanje pa so dobili vsi igralci in se na koncu zasluženo veselili novega para točk. Srečanje se je v Kočevju končalo z visoko zmago Krke, bilo je 18:30.

Statistika: Marin, Krbanjevič 1, Rangus, Kovač E.5, Kovač G.4, Peterlin 7, Cimermančič 3, Resnik 1, Fifolt 2, Tratar 3, Serafimov 4, Grden.

Danes teden ekipo Krke čaka težja preizkušnja, saj bodo v domači dvorani gostili trenutno vodilno ekipo RK Trimo Trebnje.

Other Articles

Članska ekipaPokal Slovenije
Članska ekipa