Krka

Krka in Ormož sta si točki razdelili

V dvorani Marof se je odvijala tekma kadetov, kjer so Novomeščani gostili ekipo RK Jeruzalem Ormož in iztržili remi. Srečanje 8. kroga v polfinalni skupini B se je končala z neodločenim izidom 20:20 ( 11:10) .

 

Gledalci so lahko uživali v izjemno izenačeni in borbeni predstavi obeh moštev. Varovanci trenerja Robija Cvikla, ki so nastopili v okrnjeni zasedbi, v zadnjih tekmah niso uspeli rezultatsko napredovati po lestvici, so tokrat prikazali odlično igro. Kljub temu, da so zaradi poškodb manjkali štirje ključni igralci, so si ob koncu tekme z Ormožani točki razdelili. Srečanje je od prve do zadnje minute potekalo »gol za gol«, občutnejše prednosti pa si nobena od ekip ni uspela priigrati. V napeti  končnici so bili krkaši dovolj zbrani in skoncentrirani, da so Ormožanom preprečili ključni zadetek za njihovo zmagoslavje, saj so v samem zaključku srečanja izničili prednost z zadetkom Jerneja Avsca, ki je bil z devetimi zadetki tudi najboljši strelec tekme.

Za Krko so igrali : Rauh, Avsec 9, Filipovič, Jakše 5, Nosan, Knap, Lazarevič, Srebrnjak 1, Emeršič, Klobučar 2, Kastelic, Luštek, Luzar 1, Gazvoda 2.

Naslednjo tekmo bodo kadeti znova odigrali doma, v goste pa prihaja trenutno tretje uvrščena ekipa iz Slovenj Gradca.

 

 

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa