Krka

Krkaši priznali premoč Ormožanom

Mladinske ekipa je včeraj popoldne v dvorani Marof v 21. krogu 1. mladinske lige gostila ekipo RK Jeruzalem Ormož. Novomeščani so kljub borbeni igri na koncu morali športno priznati premoč gostom, ki so tekmo dobili s 30:34 ( 16:19).

Krkaši so tekmo začeli dobro in se fizično močnejšim gostom dobro upirali. Varovanci trenerja Sama Juga so se do sredine polčasa še dobro upirali Ormožanom, ki so do polčasa izkoristili nekaj napak krkašev, kljub temu pa prednost ni bila prevelika, znašala je tri zadetke (16:19). Drugi del srečanja je minil v znamenju gostov, a so se zdesetkani krkaši po zaostanku petih zadetkov v končnici približali na gol zaostanka (25:26), a jim je za kakršno koli presenečenje na koncu zmanjkalo moči. Srečanje se je končalo s 30:34.

»Tekmo smo začeli v okrnjeni postavi, saj smo imeli v ekipi težave s poškodbami in boleznimi, kar se je videlo tudi na igrišču. Proti koncu smo začeli popuščati, saj ni bilo prave rotacije, nasprotnik pa je bil na koncu premočan«, je po tekmi povedal Nace Zajc.

Statistika: Nahtigal, Nosan (7 obramb), Muhič (4 obrambe), Pirh, Berk 2, Škrinjar, Zajc 6 (1), Kokalj 4, Emeršič 8 (4), Tisovec 7, Jereb 3.

Krkaši imajo na trenutno 6. mestu  21 točk, naslednjo tekmo bodo odigrali doma z vodilno ekipo Gorenja iz Velenja.

Other Articles

Starejši dečki
Starejši dečki