Krka

Starejši B z suvereno premagali Škofljico

Ekipa starejših dečkov B je v 4. krogu četr finalne skupine A v dvorani Marof gostila vrstnike iz ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak in se veselila tretje zmage v skupini. Rokometaši Krke so goste brez večjih težav premagali z rezultatom 29:20 (15:8).

Krkaši so skozi celotno tekmo vzdrževali oster tempo igre in se držali navodil trenerja Adamčiča, ki je na koncu tekme pohvalil vse vse fante za borbenost in pristop. Novomeščani so tekmo začeli dobro in se ob polčasu veselili sedmih zadetkov prednosti, v nadaljevanju pa z odlično obrambo in domiselnim napadom povzročali težave gostom, ki so le stežka prihajali do opriložnosti za strel. Vodstvo so Novomeščani iz prvega dela še povećali, na koncu pa slavili z devetimi goli prednosti. Novih dveh točk se je po tekmi razveselil tudi Aljaž Tratar  (pripeta tonska izjava) 

 

 

Statistika: Rangus, Kovač E. 5, Kovač G.2, Peterlin 4, Cimermančič 1, Resnik 2, Fifolt 4, Tratar 3, Krbanjević 1, Grden, Strašek, Horvat 3, Blažič 1, Ambrožič, Pust 3.

Ekipa SDB je trenutno s šestimi točkami na vrhu lestvice, v naslednjem krogu pa bodo gostovali pri zadnjeuvrščeni ekipi RK Kronos.

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa