Krka

Članska ekipa MRK KRKA je popoldne v domači dvorani Marof na prijateljski tekmi gostila ekipo RK Brežice. Tekmo so prepričljivo dobili Novomeščani, ki so zmagali s 43:21 ( 23:9).

Posavci, ki igrajo v 1. B ligi, so pred dnevi že odigrali podobno srečanje z prvoligaško ekipo MRD Dobova, kjer so prav tako klonili v sosedskem obračunu, tokrat pa so se opekli tudi v dolenjski prestolnici. Krkaši so bili za razred ali dva boljši nasprotnik, priložnost za igro pa je trener Mirko Skoko ponudil predvsem tistim igralcem, ki sicer v ligaškem delu tekmovanja ne dobijo toliko priložnosti, so pa s prikazanim zadostili želje in zaupanje trenerja Skoka. Čeprav rezultat tokrat ni bil v ospredju, pa tovrstna srečanja koristijo ekipi za uigravanje in pripravo za nadaljevanje sezone, ki se za večino prvoligašev začne 2. februarja.

Statistika: Bevec, Rašo L.6, Didovič, Okleščen 6, Pršina 1, Brajer, Tomić, Pavlin, Irman, Jakše 8, Klemenčič 1, Rašo D.2, Batagelj 6 , Papež 1, Kukman 2, Windischer 2, Matko 3, Florjančič 5.

Zanimivejše srečanje od današnjega bo že danes teden, ko se bodo rokometaši Krke na prijateljski tekmi pomerili z trebanjsko ekipo RK Trimo.