Krka

Prvi članski trening v novem letu

Sinoči se je na prvem treningu v letošnjem letu zbrala članska ekipa MRK KRKA. Po skoraj štirinajstih dneh premora so se varovanci trenerja Mirka Skoka med drugim seznanili s planom priprav do naslednje ligaške tekme, ki rokometaše čaka v začetku prihodnjega meseca, ko odhajajo v Ivančno Gorico k ekipi Sviš-a. Kot je povedal Skoko, bodo trenirali enkrat dnevno, če pa jim bo zaradi različnih obveznosti igralcev uspelo kakšen trening več opraviti še v dopoldanskem času, pa bo več kot zadovoljen.

« Naš cilj v tem delu priprav je predvsem povečati fizično pripravo igralcev, sanirati vse poškodbe in igralce, ki so bili odsotni vrniti nazaj v formo, ter zmanjšati število tehničnih napak, ki so nas v preteklosti stale marsikatere točke. Kar pa se nadaljnjih rezultatov tiče pa je uvrstitev med najboljših šest ekip odvisna zgolj od nas samih. Pred nami je še sedem tekem in če bomo zdravi ter na tekmah pokazali vse, kar znamo in naredili serijo zmag, potem smo lahko na razpredelnici tam, kjer si želimo in si tudi zaslužimo«, v spomladanski del NLB lige optimistično zre 40-letni strateg Krke Mirko Skoko.

Sicer pa Novomeščani med drugim nestrpno pričakujejo tudi nasprotnika v ¼ finalu pokala Slovenije, kjer znova računajo na preboj med najboljše štiri ekipe v državi.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa