Krka

Krkaši v Celju odigrali zadnjo prijateljsko tekmo

Članska ekipa MRK KRKA je v Celju sklenila niz prijateljskih srečanj v sklopu priprav na skorajšnje nadaljevanje rokometne sezone 2018/19. Varovanci trenerja Mirka Skoka so gostovali pri trenutno vodilni ekipi po jesenskem delu tekmovanja, moštvu RK Celje Pivovarna Laško in srečanje izgubili s 33:29 ( 17:15).

Teden dni pred začetkom spomladanskega dela sezone so Krkaši tako v dvorani Zlatorog opravili še zadnjo preizkušnjo pred sobotno ligaško tekmo v Ivančni Gorici. Tokrat je bila nasprotnik Novomeščanov ekipa Celja, proti kateri so se Krkaši prikazali dobro igro, ki napoveduje pravo formo pred nadaljevanjem sezone 2018/19.

Trener Skoko je taktične zamisli iz treningov tokrat preizkusil proti kakovostnejši ekipi Celja in kljub temu, da bolj kot sam rezultat šteje uigranost ekipe za nadaljevanje prvenstva, ki se, kot že rečeno, za Krkaše začenja v soboto, 2. februarja, v gosteh pri ekipi RK Sviš.

Statistika: Pavlin, Rašo L. 4, Bevec 2, Didovič, Okleščen 6, Pršina 2, Tomić, Irman 2, Jakše 2, Klemenčič 1, Rašo D.4, Batagelj 1, Papež 2, Kukman 4, Windischer, Florjančič 2, Matko.

Več o zaključku in pričakovanjih pred nadaljevanjem prvenstva pa v prihodnjih dneh.

Other Articles

Mlajši dečki
Kadetska ekipa