Krka

Mladi Krkaši iz prestolnice bogatejši za 4 točke

Ekipi mlajših dečkov A in B, ki jih v tej sezoni več kot uspešno vodi trener David Lipoglavšek, sta včeraj v prestolnici odigrali četrto tekmo v polfinalni skupini B. Njihov gostitelj je bila ekipa MRK Ljubljana. Mladi Krkaši so bili tudi tokrat boljši nasprotnik, saj sta se obe ekipi domov vrnili s stoodstotnim izkupičkom točk.

Mladi Krkaši so v obeh starostnih kategorijah z odliko odpravili tekmeca in bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik. Novomeščane je tudi tokrat krasila izjemno borbena in kolektivna igra, v želji po ugodnem rezultatu pa mladi Krkaši  niso popuščali in bili pretrd oreh za Ljubljančane, ki rešitve za razigrane Novomeščane niso našli.

Rezultati:

Mlajši dečki B- MRK Ljubljana : MRK KRKA 20:23 ( 9:14)

Statistika: Kastelec, Pust 3, Palka 4, Lukše, Butala 6, Cesar 2, Peterlin, Zajc, Progar, Kaplan 6, Kastelic 1, Bartolj, Rangus, Kovač G.1, Kovač E.

Mlajši dečki A- MRK Ljubljana : MRK KRKA 25:33 (11:19)

Statistika: Drnovšek, Pust 2, Smolič 1, Derganc 5, Golob 10, Janežič 4, Butala 2, Zajc, Kaplan 3, Bartolj, Gabrič, Ščuka 6, Blažič.

Naslednji krog bo za rokometaše MDB izjemno zanimiv, saj se bosta pomerila trenutno vodilna Krka in drugouvrščena ekipa RK Trimo, medtem ko bo nasprotnik mlajših dečkov A ekipa RD Urbanscape Loka. Obe tekmi bosta odigrani v gosteh.

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa