Krka

Mladinci preko Šmartnega do novih točk

Mladinska ekipa MRK KRKA je včeraj popoldne v Šmartnem vknjižila nov par točk. V 17. kolu najmočnejše mladinske lige so varovanci trenerja Sama Juga s 25: 38 (16:21) suvereno premagali gostitelje, ekipo RD Herz Šmartno in vknjižili deseto zmago v sezoni.

Gostitelji so naleteli na močnega nasprotnika, saj Krkaši iz tekme v tekmo kažejo svoj pravi karakter, borbenost in veliko željo po zmagi. Tudi včeraj so v dvorani Pungrt v Šmartnem prikazali odlično igro, saj so že do konca  prvega polčasa določili zmagovalca srečanja, potem ko so na odmor odšli s petimi zadetki prednosti (16:12). Tudi v nadaljevanju srečanja gostitelji niso imeli možnosti za priključek, trener Samo Jug je imel v svojih vrstah izredno razpoložene igralce, ki so do konca tekme odigrali kolektivno in se na koncu veselili nove, že desete zmage v prvenstvu. Vsi igralci, ki so vstopili v igro so dali svoj maksimum, zato uspeh ni izostal.

Statistika: Pavlin, Avsec 7, Novak 1, Rauh, Jaklič 1, Srebrnjak 3, Batagelj, Jakše 2, Majstorovič 5, Bačar 8, Kukman 5, Windischer 2, Matko, Menger 4, Klemenčič.

Naslednji tekmec Krkašev bo ekipa iz štajerske prestolnice.

Other Articles

Starejši dečki
Članska ekipa