Krka

Mladinci sezono sklenili na 9. mestu

Arena Bonifika je bila zadnje prizorišče tekem letošnje sezone za mladince Krke. Sinoči so varovanci trenerja Sama Juga namreč odigrali zadnjo tekmo v letošnji sezoni, ko so v 14. krogu v 1. državni mladinski ligi gostovali pri ekipi RD Koper in iztržili neodločen rezultat 23:23 (12:12).

Uvodne minute tekme so pripadale Novomeščanom, ki so sredi prvega polčasa že imeli šest zadetkov prednosti (6:11), a so do odmora tempo igre spustili, naredili nekaj nepotrebnih napak in dovolili, da so se jim gostitelji do odmora povsem približali. V nadaljevanju je njihova borbenost popuščala, s slabo realizacijo ter tehničnimi napakami pa so Koprčanom dovolili, da so se razigrali ter ohranjali vodstvo vse do zadnje minute, ko so Krkaši uspeli ujeti priključek in zadnji zadetek za izenačenje zadeli tik ob zvoku sirene.

Leon Škrinjar: “V  tekmo smo se podali malo bolj ležerno in neodgovorno. V prvi polovici polčasa smo vodili za 5 golov. Koncentracija nam je padla, tako da smo ob polčasu bili izenačeni. V drugem delu igre smo podlegli pritisku a na koncu iztržili remi”.

Statistika: Rauh, Nahtigal, Avsec 8, Majstorovič 2, Berk, Muhič L. 4, Škrinjar 2, Kokalj 1, Emeršič 2, Tisovec, Vidmar 3, Goleš, Jereb 1, Strmole.

Ekipa mladincev je sezono 2020/21 sklenila na 9. mestu- 5 zmag, 2 remija ter 7 porazov je na koncu zadostovalo za osvojenih 12 točk v prvenstvu.

Other Articles

KlubStarejši dečki