Krka

V športni dvorani Marof je popoldne potekal še zadnji turnir v četrt finalni skupini A za starejše dečke B. Turnir je gostil Moški rokometni klub Krka, na njem pa so nastopile še ekipe MRK Ljubljana, RD Koper in ŠD Mokerc Kig. Rokometaši Krke so odigrali dve tekmi- pomerili so se s Koprčani in ekipo iz Ljubljane ter na obeh slavili. Za varovanci trenerja Iztoka Adamčiča sta bili to zadnji tekmi v letošnji sezoni, mladi Krkaši pa so se s tem uvrstili med najboljših osem ekip v državi. Novomeščani so po besedah trenerja Adamčiča prikazali všečen rokomet, h končnemu rezultatu pa so z veliko truda, odrekanja in dela na treningih prispevali prav vsi fantje.

Statistika:

MRK KRKA- RD KOPER 22: 15 (8:9)

Kastelec, Pust 5, Lukše 1, Butala, Cesar, Zajc 1, Progar 3, Kaplan 7, Kastelic 2, Bartolj, Rangus, Kovač E., Kovač G., Peterlin 3, Tratar.

MRK Ljubljana – MRK KRKA 22: 28 (11:20)

Kastelec 2, Pust 7, Lukše 1, Butala, Cesar 4, Zajc, Progar 4, Kaplan 4, Kastelic 1, Bartolj, Rangus, Kovač E.2, Kovač G., Peterlin 2, Tratar 1.

Najboljša posameznika na današnjem turnirju sta bila Jan Pust, ki je na obeh tekmah vknjižil 12 zadetkov, Gašper Kaplan je zadel 11-krat.

Ekipi starejših dečkov A in B sta letošnjo nenavadno sezono končali med osmimi najboljšimi ekipami v državi.

Čestitke!