Krka

Mladinska ekipa do tretje zmage v sezoni

Mladinska ekipa je popoldne v domači dvorani Marof odigrala tretjo tekmo v 1. državni mladinski ligi in zabeležila tretjo zaporedno zmago, potem ko je z rezultatom 30:27 (14:11) premagala tekmeca iz Ivančne Gorice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Krkaši so v tekmo vstopili zbrano, z žilavim in kakovostnim nasprotnikom pa so se do polovice prvega polčasa izmenjavali v vodstvu. Od 17. minute naprej pa so varovanci trenerja Sama Juga odigrali bolje v obrambi, v napadu pa bili dokaj učinkoviti ter tekmo speljali na svoj mlin. Vodsta treh zadetkov tako niso izpustili vse do glavnega odmora, ko je bil rezultat 14:11. Tudi v drugem delu tekme so Novomeščani zavoljo odlične obrambe obdržali vodstvo iz prvega dela, nato pa so v 47. minuti gostje izenačili. Krkaši jim vodstva niso dopustili, zaigrali so podjetneje, v končnici pa obdržali pravi nivo igre ter potrdili svojo kakovost. Na koncu so se veseli novega para točk, tekma se je končala s tremi zadetki prednosti v korist Krke.

 

 

 

 

 

 

 

 

» Na srečo je napet obračun z Ivančno Gorico steklel v naš prid, kjub kratkemu padcu koncentracije proti koncu tekme. S trudom v obrambi in natančnimi ter uspešnimi streli na gol, smo tekmo zmagali, veseli smo, da ostaja domača dvorana Marof nepremagana«, je po tekmi povedal vratar Matic Muhič, ki je tudi tokrat blestel v vratih.

MRK KRKA: Muhič Mar., Mat.(11 obramb), Emeršič 9 (2), Muhič L.4, Berk 1, Derganc, Škrinjar, Zajc 13 (2), Strmole 3, Pirh, Pavlin, Smolič, Jereb.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekmo 4. kroga bodo Novomeščani danes teden odigrali pri ekipi ŠD Mokerc- Kig.

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa