Krka

Mladinska ekipa je včeraj popoldne zaključila s tekmovanjem v 1. državni mladinski ligi. Izbranci trenerja Sama Juga so gostovali na Obali pri ekipi RD Koper in v dramatični končnici tekmo tesno izgubili s 28:27 (17:13).

 

 

 

 

 

 

 

 

Kadrovsko okrnjena ekipa Krke se je ekipi Kopra, ki je še vedno kandidat za naslov državnega prvaka, odlično upirala in prikazala dobro rokometno igro. Čeprav so favorizirani domačini v prvem delu tekme s hitrimi protinapadi uspeli držati krkaše na razdalji treh, štirih zadetkov, se Novomeščani niso predali. Ob polčasu so zaostajali za štiri gole, v nadaljevanju pa prikazali borbenost in kolektivni duh, ter zaostanek hitro izničili. V 53. minuti so povedli (23:24), ekipi pa sta se do zaključka tekme izmenjavali v vodstvo. Novomeščanom je za zmago na koncu zmanjkalo nekaj športne sreče, tekmo so dobili Koprčani, končni rezultat je bil 28:27.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Samo Jug je bil nad igro svojih varovancev navdušen, saj je kljub krajši klopi tudi tokrat prevladala borbenost in karakter ekipe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Rauh (3 obrambe), Muhič, Muhič 8, Berk 1, Škrinjar 1, Zajc 9, Strmole 3, Kokalj, Pirh 2, Jereb 1,