Krka

Mlajši dečki A sezono končali na 5. mestu

Na Igu se je včeraj popoldne odvijal zaključni turnir v kategoriji mlajših dečkov A. Na omenjenem turnirju za razvrstitev od 5.-8. mesta so poleg gostiteljev ŠD Mokerc-KIG, sodelovale še ekipe MRK KRKA, RK Krško in RK Drava Ptuj.

Mladi rokometaši Krke so po pravilih turnirskega sistema odigrali dve tekmi in z všečnimi predstavami osvojili končno 5. mesto v sezoni 2018/19.

»Fantje so na turnirju odigrali 2 dobri tekmi, kjer so pustili srce na igrišču in več kot uspešno zastopali barve kluba in zasluženo zmagali obe tekmi in tako osvojili končno 5. mesto v državi. Ta rezultat so si fantje več kot zaslužili, saj so med sezono zelo pridno trenirali in posledično tudi zelo napredovali. Hkrati bi se zahvalil tudi staršem saj na vsaki tekmi pripravijo neverjetno vzdušje na tribunah in s športnim navijanjem vzpodbujajo svoje otroke. Na Igu so se zopet zbrali v neverjetnem številu in lahko rečem, da tako številčnih in glasnih navijačev pri mlajših selekcijah v Sloveniji ni«, je več kot zadovoljen nad uspehom svojih varovancev zaključek sezone povzel trener David Lipoglavšek.

Rezultati tekem turnirja:

1.tekma: ŠD Mokerc-KIG –RK Drava Ptuj  19:17

2.tekma: RK Krško – MRK KRKA  18:26

Drnovšek, Pust 2, Smolič 5, Derganc 2, Golob 2, Janežič, Butala 4, Zorman 1, Zajc, Kaplan 3, Bartolj, Nemanič, Gabrič, Ščuka 4, Blažič 3.

3.tekma: RK Drava Ptuj – RK Krško  15:21

4.tekma: ŠD Mokerc –KIG –MRK KRKA  18:20

Drnovšek, Pust 1, Smolič 6, Derganc 1, Golob 1, Janežič, Butala 6, Zorman 1, Zajc, Kaplan 2, Bartolj, Nemanič, Gabrič, Ščuka, Blažič.

Končni vrstni red:

  1. mesto: MRK KRKA
  2. mesto: ŠD Mokerc- KIG
  3. mesto RK Krško
  4. mesto RK Drava Ptuj

Na zaključnem turnirju od 5.-8. mesta so za ekipo mlajših dečkov A nastopili: Gal Drnovšek, Jan Pust, Jan Smolič, Matic Derganc, Aljaž Golob, Domen Janežič, Tjaž Butala, Maks Zorman, Bine Zajc, Gašper Kaplan, Nik Bartolj, Maj Nemanič, Nejc Gabrič, Jakob Ščuka in Anže Blažič.

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa