Krka

Mlajši dečki B sezono 2017/18 sklenili na 9. mestu

Ekipa mlajših dečkov B je danes v Slovenj Gradcu sklenila tekmovalni del sezone. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so na Koroškem odigrali še zadnji dve tekmi v sezoni 2017/18 in osvojili končno 9. mesto. Na zaključnem turnirju od 9. do 12. mesta so poleg gostiteljev turnirja, ekipe RK Slovenj Gradec, sodelovali še MRK KRKA, MARK Olimpija in RK Kronos.

Rezultati tekem:

RK Slovenj Gradec-  MRK KRKA 15:16

Gabrič, Pust 1, Palka, Smolič, Derganc 2, Golob 2, Janežič 3, Štangelj, Cesar 2, Zajc, Butala 3, Ščuka 3

Olimpija Krim – RK Kronos ( 18:17)
RK Slovenj Gradec : RK Kronos (17:11)

MRK KRKA – Mark Olimpija 22:18

Gabrič, Pust, Palka 4, Smolič 8, Derganc 5, Golob, Janežič 1, Štangelj, Cesar 1, Zajc, Butala, Ščuka 3.

Trener MDB, David Lipoglavšek: »Predtekmovalni del sezone z izjemo tekme proti Ribnici sem bil bolj kot ne zadovoljen tako s pristopom igralcev kot z načinom igre. V polfinalnem delu pa so nas zaznamovale poškodbe, saj niti ene tekme nismo odigrali v celotni postavi, poznal se je tudi ter padec forme pri nekaterih igralcih. S polfinalom sem bil zadovoljen samo z domačo tekmo proti Mokercu, kjer so igralci pustili dušo in srce na igrišču in zasluženo zmagali ter pokazali, kako se treba boriti za barve kluba. Današnji turnir od 9.-12. mesta je na trenutno formo igralcev kar nekako realnost te ekipe in malo pod mojimi pričakovanji. Sedaj nas čaka še ogromno dela na treningih, če želimo v naslednji sezoni prikazali boljše igre na parketu, s tem pa naslednje leto narediti boljši rezultat«.

Končni vrstni red turnirja:

  1. mesto- MRK KRKA
  2. mesto- MARK Olimpija
  3. mesto- RK Slovenj Gradec
  4. mesto RK Kronos

Turnir v organizaciji RK Slovenj Gradec je bil po besedah sodelujočih ekip dobro pripravljen, mladim rokometašem in navijačem pa bo današnja nedelja zagotovo ostala v lepem spominu.

 

Other Articles

Članska ekipa
Mladinska ekipa