Krka

Mlajši dečki z gostovanja polovično uspešni

Mlajši dečki A in B so dopoldne v gosteh odigrali 4. krog v skupini CENETR II. Uvodno tekmo pri gostiteljih, ekipi RD Riko Ribnica so odigrali mlajši dečki B, ki so v izredno izenačeni tekmi na koncu morali priznati premoč domačinom. Tekma se je končala z rezultatom 16:15 ( 7:8).

Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so tokrat naleteli na težkega nasprotnika in kljub borbeni ter požrtvovalni igri na koncu tekmo tesno izgubili. Srečanje je minilo v znamenju izenačene igre obeh ekip, na koncu pa je mladim Krkašem zmanjkalo nekaj športne sreče.

MDB- RK Riko Ribnica : MRK KRKA 16:15 (7:8)

Za Krko so igrali: Rangus, Kovač E., Kovač G., Peterlin, Cimermančič, Resnik, Fifolt, Tratar, Serafimov, Strašek, Pust, Kastelic, Dular, Burgar

Krkaši imajo po štirih odigranih tekmah na računu 6 točk, kljub današnjemu porazu pa še vedno ostajajo na vrhu razpredelnice v skupini CENTER II. Naslednjo tekmo bodo igrali prihodnji mesec, ko bodo v domači dvorani gostili ivanjški Sviš.

Mlajši dečki A so v gosteh v Ribnici odigrali četrto tekmo v sezoni in si po današnji četrti zaporedni zmagi na račun vpisali novi dve točki. Tekma se je končala s 13:15 ( 3:8).

Novomeščani so v tekmo vstopili odločno in gostiteljem narekovali hiter tempo igre. Ribničani so v prvem polčasu tekme zavoljo borbene igre Krkašev uspeli doseči le tri zadetke, v nadaljevanju srečanja pa so gostitelji prednost skorajda izničili in se Novomeščanom uspeli približati na le gol zaostanka. Po nekoliko slabši igri Krke je trener Lipoglavšek na minuti odmora z novimi navodili Krkaše v sami končnici le uspel zbrati, saj so do konca tekme znova pokazali bolj kakovostno in kolektivno igro, ki je na koncu obrodila sadove.

Za Krko so igrali: Kastelec, Pust, Palka, Lukše, Butala, Cesar, Zajc, Progar, Kaplan, Kastelic, Bartolj, Rangus, Kovač, Peterlin.

MDA- RD RIKO Ribnica: MRK KRKA 13:15 (3:8)

Ekipa mlajših dečkov A ima po štirih tekmah in štirih zmagah na računu 8 točk, s tem pa se je pred drugo uvrščenimi Ribničani še utrdila na prvem mestu lestvice.

Other Articles

Kadetska ekipa
Šesta zaporedna zmaga kadetov
Članska ekipa