Krka

Mlajši dečki B so dopoldne odigrali zadnji krog v polfinalni skupini B, kjer so gostili ekipo RD Urbanscape Loka in zabeležili šesto zmago. Tekma se je v dvorani Marof končala s 26:9 ( 10:6).

Krkaši, ki so se že pred današnjo tekmo uvrstili na zaključni turnir četverice, so več kot uspešno odpravili z Izolane in bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška so vodili skozi celotno tekmo, gostom pa povzročali nemalo težav, saj nikakor niso mogli zaustaviti razigranih Novomeščanov, ki so na polčas odšli s štirimi zadetki prednosti ( 10:6), v nadaljevanju pa še čvrsteje odigrali v obrambi in prednost iz minute v minuto le še povečevali, ter na koncu zasluženo slavili s +17.

Statistika: Kastelic 1, Pust 2, Palka 3, Cimermančič 1, Lukše 3, Butala 5, Peterlin, Zajc 1, Progar 1, Kaplan 4, Kastelic 3, Bartolj, Rangus, Kovač G., Kovač E. 2.

Ekipo mlajših dečkov B prihodnji mesec čaka le še zaključni turnir četverice, ki ga bo tokrat gostila dvorana Zlatorog v Celju.