Krka

Preveč napak pokopalo upe v zmago

Ekipa kadetov je odigrala tretjo tekmo v kvalifikacijski skupini F. Po dveh zaporednih zmagah so tokrat v gosteh pri ekipi RD Riko Ribnica doživeli prvi poraz, saj so tekmo v gosteh tesno izgubili. Končni rezultat srečanja je bil 30:29 (15:16).

 

 

 

 

 

 

 

 

Krkaši so tekmo začeli slabše kot na predhodnjih dveh in domačinom dopustili, da so se že v prvem polčasu razigrali. Po minuti odmora je Novomeščanom igra le stekla in do polčasa so zaostanek dveh zadetkov izničili in na glavni odmor odšli z minimalno prednostjo enega zadetka ( 15:16). V nadaljevanju so krkaši sicer ohranjali vodstvo in ga na začetku drugega polčasa še povečali (20:24). Gostitelji so rezultatski primanjkljaj uspeli zmanjšati zavoljo številnih zgrešenih strelov Krke, ter uspeli tekmo v končnici speljati na svoj mlin. V zadnjih minutah so Ribničani prešli v vodstvo, na koncu pa so Novomeščani zapravili zadnji napad za izenačnje. »V današnjo tekmo nismo vnesli toliko poguma, morda smo v tekmo že krenili kot zmagovalci, kar se je na koncu izkazalo s porazom. Verjamem, da bomo že na naslednji tekmi popravili napake, ki jih je bilo danes preveč«, razočaranja nad neuspehom po tekmi ni skrival najboljši strelec ekipe Jakob Ščuka.

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistika: Drnovšek, Kastelec, Pust 2, Kanc, Smolič 2, Derganc 4, Golob 1, Janežič, Butala, Cesar, Zajc 7, Progar, Kaplan 3, Kastelic, Bartolj, Ščuka 10.

Varovance trenerja Sama Juga danes teden čaka povratno srečanje s Slovanom, trenutno pa so s štirimi točkami še vedno vodilna ekipa v skupini.

,

Other Articles

Mladinska ekipa
Članska ekipa