Krka

Prevelika utrujenost botrovala prvemu porazu v sezoni

Ekipa mladincev je v gosteh pri ekipi RD LL Grosist Slovan odigrala tekmo 6. kroga v 1. mladinski državni ligi in doživela prvi poraz v sezoni. Gostitelji s Kodeljevega so bili od Krke boljši s 37:34 (17:16).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krkaši so tekmo začeli dobro in v prvem polčasu že vodili s štirimi goli prednosti (7:3), potem pa so po nekaj napakah dovolili domačinom, da so po dveh izkljutivah krkašev, zaostanek nadoknadili in do polčasa povedli, na odmor pa odšli s prednostjo pri 17:16. Novomeščani v nadaljevanju niso uspeli prikazati svoje značilne borbene igre, saj je bila večina fantov utrujena zaradi v tem tednu že tretje odigrane tekme. Utrujenost pa je botrovala tudi slabši predstavi v drugem polčasu tekme, ki so jo dobili gostje. Končni rezultat je bil na koncu +3 za Slovan (37:34), krkaši pa bodo vtis z današnje tekme skušali popraviti že čez teden dni, ko bodo gostili ekipo trebanjskega Trima.

Statistika:: Muhič Mart., Muhič L., (8 obramb), Emeršič 9 (1), Udovč, Muhič 7 (3), Berk 4 (1), Derganc, Zajc 7, Škrinjar, Strmole 4, Pirh 2, Pavlin, Ščuka, Smolič, Jereb 1.

Velja izpostaviti še, da sta se v končnici srečanja poškodovala še Urh Emeršič in Leon Škrinjar. Obema želimo čim prejšnji povratek na igrišče!

Other Articles

Članska ekipa
Članska ekipa