Krka

SDA sezono končali na 9. mestu

V organizaciji Moškega rokometnega kluba Krka se je dopoldne odvijal zaključni turnir za razvrstitev od 9.-12. mesta za starejše dečke A ( letnik 2007 in mlajši). Krkaši so v športni dvorani Marof odigrali zadnji dve tekmi v sezoni in na koncu osvojili končno 9. mesto.

Poleg rokometašev MRK KRKA so na turnirju nastopile še ekipe RK Jeruzalem Ormož, Rokometni klub Sevnica in RK Slovenj Gradec.

Razpored tekem:

MRK KRKA – RK Jeruzalem Ormož 26:20 (12:12)

MRK KRKA- RK Slovenj Gradec 26:22 (10:13)

Končni vrstni red:

  1. mesto- MRK KRKA
  2. mesto- RK Slovenj Gradec
  3. mesto- RK Sevnica
  4. mesto- RK Jeruzalem Ormož

Krkaši so se uvodoma pomerili z ekipo Ormoža, kjer so po tesnem prvem delu na koncu tekmo dobili s 26:20 (12:12), v borbi za končno 9. mesto pa je bil njihov nasprotnik ekipa iz Slovenj Gradca, kjer so varovanci trenerja Iztoka Adamčiča prav tako slavili zmago (26:22) in sezono v kategoriji starejših dečkov A sklenili na 9. mestu. » Fantje so tokrat prikazali borben in korekten pristop, po dolgi in naporni sezoni pa si sedaj zaslužijo brezskrbne počitniške dni«, je po turnirju povedal trener Adamčič.

Sicer pa je ekipa SDA v letošnji sezoni skupaj odigrali 24 tekem; na petnajstih so zabeležili zmago, dve tekmi sta se končali z neodločenim rezultatom, vknjižili so še sedem porazov.

Za ekipo SDA so v letošnji sezoni nastopili: Gašper Kaplan, Tjaž Butala, Jan Pust, Gašper Kanc, Jure Progar, Bine Zajc, Jakob Cesar, Aleks Kastelec, Urban Kastelic, Žiga Lukše, Erazem Kovač, Nik Bartolj, Enej Rangust, Črt Peterlin.

Other Articles

Mini rokomet
Mladinska ekipa