Krka

SDA so si v gosteh točki razdelili

V zaostali tekmi 8. kroga skupine CENTER II je ekipa starejših dečkov A to popoldne gostovala v Šmartnem. V izredno napeti končnici je prišlo do delitve točk, končni rezultat pa je bil 27:27 (11:15).2

Trenutno drugouvrščeni Krkaši so tekmo začeli v krču in se z gostitelji do 10. minute prvega polčasa izmenjavali v vodstvu, nato pa prikazali povsem drug obraz in z odločno igro do polčasa prednost povečali in prvi del srečanja končali s prednostjo štirih zadetkov (11:15). Kljub temu, da so Novomeščani tudi na začetku drugega polčasa diktirali oster tempo igre in ohranjali prednost iz prvega dela, pa je ekipa Šmartnega v 34. minuti ujela ritem in izničila zaostanek. Vse do izteka srečanja je bila tehnica kljub izenačenem poteku igre ves čas na strani varovancev trenerja Iztoka Adamčiča, a so Novomeščani tik ob zadnjem sodniškem žvižgu in ob izidu 27:27 zastreljali sedemmetrovko za zmago, tako da sta si ekipi točki razdelili, čeprav bi si Krkaši za prikazano zaslužili obe.

Najbolj razpoložena sta bila tokrat Gašper Kaplan, ki je vknjižil 10 zadetkov, Tjaž Butala pa sedem. Ob koncu tekme je povedal: ( pripet zvočni posnetek) 

Statistika: Kastelec, Pust 5, Butala 7, Cesar 1, Progar 2, Kaplan 10, Kastelic, Bartolj, Rangus, Kovač E.1, Kovač G., Peterlin 1, Tratar.

Že v soboto, 4. decembra, bo ekipa SDA gostovala v dvorani Brinje, njihov gostitelj bo ekipa RK Grosuplje.

Other Articles

Mladinska ekipa
Starejši dečki