Krka

SDA športno priznali premoč Slovanu

V novomeški dvorani Marof je ekipa starejših dečkov A v četrtfinalni skupini A odigrala drugo tekmo, kjer so varovanci trenerja Iztoka Adamčiča gostili ekipo RD LL Grosist Slovan. Krkaši tudi v drugem krogu niso bili uspešni, tekmo so izgubili z rezultatom 33:36 (15:15).

Novomeščani so tekmo začeli v krču in bili gostom enakovreden nasprotnik le v uvodnih minutah prvega polčasa. Po izenačenju na 3:3 so gostje izkoristili številne napake Krkašev, ki so na polovici prvega dela zaostajali za štiri zadetke ( 9:13), a so se do polčasa uspeli zbrati in ujeti priključek tik ob zaključku prvega dela igre. Čeprav je nadaljevanje obetalo, pa Novomeščani niso uspeli zajeziti naleta Ljubljančanov, ki so v zaključku tekme delovali bolj zbrano. Kljub rotacijam igralcev trenerju Adamčiču ni uspelo najti razpoloženih igralcev, ki bi v končnici nudili dostojen odpor gostov, ki so na koncu tekmo s tremi zadetki prednosti dobili.

Statistika: Medle, Škufca 7, Golob, Muhič, Đukić, Reba 6, Zorman 2, Gros 4, Pirh 10, Gabrič, Ščuka.

Ekipa SDA bo imela sedaj skoraj mesec dni premora, naslednja tekma bo 7. marca, ko bodo v domači dvorani gostili ekipo ŠD Mokerc KIG.

Other Articles

Mladinska ekipa
Starejši dečki
SDB do prvih točk v četrfinalu